Konfirmasjonsgave – Finn den perfekte gaven til konfirmanten

Har du blitt invitert i konfirmasjon, men er litt usikker på hva du skal gi i konfirmasjonsgave? Da har du kommet på riktig sted! Her vil du finne gavetips til konfirmasjonsgave i alle prisklasser, og som kan passe til både gutter og jenter.

Forslag til konfirmasjonsgave:

1. Pengegave

En pengegave er kanskje den vanligste gaven, og selv om det kan kjennes litt kjedelig, kan det være en svært nyttig gave for fremtiden.

For å gjøre gaven litt morsommere, kan du søke på nettet etter kreative måter å gi bort penger på. Vi har også vist deg et eksempel på bildet til venstre her, der gavegiveren har gjemt pengene i en pizzaboks, og dandert de som en pizza!

En sånn måte å gi bort penger på tror vi garantert kommer til å få frem latteren og gleden hos konfirmanten.

2. Bunad og bunadssølv

Sølje fra gullmagasinet.no

Mange får bunad i konfirmasjonsgave fra sine foreldre. Dette er en tradisjonell og kostbar gave, og noe man har nytte av resten av livet.

Tips! Dersom du ønsker å handle på nettet, tilbyr Gullmagasinet.no bunadssølv som passer til over 50 ulike bunader. Bunadsølvet holder høy kvalitet, er produsert i Norge og leveres i et lekkert etu. I tillegg får du gratis frakt for kjøp over 1000 kr. Se utvalget deres her.

3. Teknologisk gave

Hva med å gi bort en teknologisk gave, som for eksempel en ny mobiltelefon, et nettbrett eller en laptop? En DAB-radio eller spillkonsoll er andre artige alternativ.

4. Smykker

Et diamantanheng fra Gullmagasinet.no kan være en flott gave til konfirmanten.

Et smykke kan være en flott gave til konfirmanten. Hva med å gi bort et halskjede, armbånd, øredobber, eller ring, eller kanskje mansjettknapper eller en slipsnål? Graver de gjerne med konfirmasjonsdatoen eller initialene til konfirmanten, så blir det et minne på for livet. Alternativt kan du gi bort et flott smykkeskrin.

4. Moped / scooter

En moped eller scooter er mange konfirmanters drøm, så dersom konfirmanten har denne interessen vil nok en slik gave gjøre stor suksess.

5. Bøker

En bokgave kan også være en flott konfirmasjonsgave. Hva med å kjøpe en samling av klassiske bøker?

6. Koffert / Ryggsekk

På bildene: 1. Weekend bag – 2. Samsonite koffert

En koffert eller ryggsekk er en flott gave til den reiseglade / turglade. På bildene over ser to flotte eksempler – trykk på linkene eller bildene dersom du ønsker mer informasjon om produktetene.

Tips! Dersom du ønsker å handle på nettet, har de mange flotte kofferter og vesker hos Morris.no. De har fri frakt og retur, og det liker vi! Se utvalget deres her.

7. Utstyr til den sportsinteresserte

Dersom konfirmanten er sportsinteressert, kan sportsutstyr være en flott gave. Hva med å bort nye ski, sykkel eller snowboard?

8. Sølvbestikk

Sølvbestikk er en annen klassisk konfirmasjonsgave.

Tips! Dersom du ønsker å handle sølvbestikk på nett, finner du mange gode tilbud på Gullmagasinet.noDe har gratis gravering, rask levering og gratis frakt dersom du handler over 1000 kr.

Dersom du har flere tips til ting som kan passe som konfirmasjonsgave, må du gjerne tipse oss ved å bruke kommentarfeltet nedenfor.

 

Tips: Dersom du trenger hjelp til teksten på konfirmasjonskortet, kan du finne mange gode forslag på denne siden: Konfirmasjonskort.

Tilbake til hovedsiden.