Hjem » Gavetips » Konfirmasjonsgave – Finn den perfekte gaven til konfirmanten

Konfirmasjonsgave – Finn den perfekte gaven til konfirmanten

Vi hjelper deg å finne den perfekte gaven til konfirmanten!

Har du blitt invitert i konfirmasjon, men er litt usikker på hva du skal gi i konfirmasjonsgave?

Da har du kommet på riktig sted! Her vil du finne gavetips til konfirmasjonsgave i alle prisklasser, og som kan passe til både gutter og jenter. Gavetipsene passer både både om du er fadder, forelder eller en venn av konfirmanten.

Forslag til konfirmasjonsgave

1. Pengegave

En pengegave er kanskje den vanligste gaven, og selv om det kan kjennes litt kjedelig og tradisjonnel, kan det være en svært nyttig gave for fremtiden.

For å gjøre gaven litt morsommere, kan du søke på nettet etter kreative måter å gi bort penger på. Vi har også vist deg et eksempel på bildet til venstre her, der gavegiveren har gjemt pengene i en pizzaboks, og dandert de som en pizza!

En sånn måte å gi bort penger på tror vi garantert kommer til å få frem latteren og gleden hos konfirmanten.

2. Bunad og bunadssølv

På bildet:
Bunadsølv

Mange får bunad i konfirmasjonsgave fra sine foreldre. Dette er en tradisjonell og kostbar gave, og noe man har nytte av resten av livet.

Tips!
Dersom du ønsker å handle på nettet, tilbyr Gullmagasinet.no bunadssølv som passer til over 50 ulike bunader. Bunadsølvet holder høy kvalitet, er produsert i Norge og leveres i et lekkert etu. I tillegg får du gratis frakt for kjøp over 1000 kr.

Se utvalget deres her: Bunadssølv

3. Teknologisk gave

På bildet:
1. Mobiltelefon fra Ice.net – 2. Nettbrett

Hva med å gi bort en teknologisk gave, som for eksempel en ny mobiltelefon, et nettbrett eller en laptop? En DAB-radio eller spillkonsoll er andre artige alternativ.

4. Smykker

På bildene:
1. Ingrid diamantanheng – 2. Ingrid diamantørepynt – 3. Mansjettknapper – 4. Slipsnål

Et smykke kan være en flott gave til konfirmanten. Hva med å gi bort et halskjede, armbånd, øredobber, eller ring, eller kanskje mansjettknapper eller en slipsnål?

Gravér de gjerne med konfirmasjonsdatoen eller initialene til konfirmanten, så blir det et minne for livet. Alternativt kan du gi bort et flott smykkeskrin.

Butikktips!
Gullmagasinet.no har mange flotte smykker som kan passe. De tilbyr også gratis gravering, noe som er veldig flott dersom du ønsker å gjøre smykket ekstra personlig. Sjekk de ut her: Gullmagasinet.no.

4. Moped / scooter

En moped eller scooter er mange konfirmanters drøm, så dersom konfirmanten har denne interessen vil nok en slik gave gjøre stor suksess.

5. Bøker

En bokgave kan også være en flott konfirmasjonsgave. Hva med å kjøpe en samling av klassiske bøker?

Tips: Hos Tanum finner du mange gode tilbud på bøker, og bøkene deres er ofte billigere enn i butikk.

6. Koffert / Ryggsekk

På bildene:
1. Håndveske – 2. Weekendbag

En koffert eller ryggsekk er en flott gave til den reiseglade / turglade. På bildene over ser to flotte eksempler – trykk på linkene eller bildene dersom du ønsker mer informasjon om produktetene.

Tips!
Dersom du ønsker å handle på nettet, har de mange flotte vesker, sekker og bagger hos ellos. Se utvalget deres her.

7. Utstyr til den sportsinteresserte

På bildene:
1. Skiutstyr – 2. Snowboard

Dersom konfirmanten er sportsinteressert, kan sportsutstyr være en flott gave. Hva med å bort nye ski, sykkel eller snowboard?

Butikktips!
Dersom du ønsker å kjøpe sportsutstyr til konfirmanten, anbefaler vi deg å sjekke ut Sportamore.

8. Sølvbestikk

På bildet:
Sølvbestikk

Sølvbestikk er en annen klassisk konfirmasjonsgave.

Tips!
Dersom du ønsker å handle sølvbestikk på nett, finner du mange gode tilbud på Gullmagasinet.noDe har gratis gravering, rask levering og gratis frakt dersom du handler over 1000 kr.

Dersom du har flere tips til ting som kan passe som konfirmasjonsgave, må du gjerne tipse oss ved å bruke kommentarfeltet nedenfor.

Tips: Dersom du trenger hjelp til teksten på konfirmasjonskortet, kan du finne mange gode forslag på denne siden: Konfirmasjonskort.

Tilbake til hovedsiden.