Hjem » Gave til henne » Topp 18 påskeegg til henne – De beste ferdig fylte påskeggene

Topp 18 påskeegg til henne – De beste ferdig fylte påskeggene

Ser du etter et påskeegg til henne?

Påskeegg blir vi aldri for gamle til, eller hva?

Det å gi bort et påskeegg til noen du er glad i, er en hyggelig gest, som garantert blir satt pris på.

Spesielt i år i en utfordrende tid, så kan det være litt ekstra hyggelig å kunne spre noen små lyspunkt i hverdagen der man kan.

Dette er heller ikke noe som trenger å ta spesielt lang tid. Det finnes en hel rekke ferdigfylte påskeegg å velge mellom, som du bare kan bestille, og gi bort helt fiks ferdig. Enklere enn det blir det vel knapt ikke?

På denne siden får du en oversikt over noen av de flotteste, ferdigfylte påskeeggene. Så scroll gjerne litt lenger ned på siden for en oversikt!

Redaktørens merknad: Denne artikkelen er oppdatert 4. mars 2024 med nye beskrivelser av årets aller beste påskeegg.

1. Jentene på tunets påskeegg 2024

Jentene på tunet er kjente for sin håndlagde sjokolade av høy kvalitet basert på de aller beste råvarene.

De lager i år et herlig påskeegg fylt med et variert utvalg av friske, syrlige, fløyelsmyke og knasende gode biter med Sjokoladefryd. 

Dette er rett og slett det perfekte påskeegg til en sjokoladeelskende kvinne!

Du kan skaffe det her: Jentene på tunets påskeegg

2. Egg Royale-påskeegg

Egg Royale-påskeegg

Dette halve egget av metall er proppfullt med hele 1,3 kilo med godteri, så her er det noe for enhver smak. Forestill deg en kamp mellom seige karameller og klassikere som Dumle, Plopp, Marianne og Twix.

Og det hele er innpakket i cellofan med en stilig sløyfe på toppen. Dette er tingen å ha fremme istedenfor den vanlige godteriskålen til påske, eller å gi bort som en flott gave til noen som elsker godteri. Spesielt for henne vil dette være midt i blinken – hun som fortjener litt ekstra oppmerksomhet og som vil sette pris på den lille luksusen og “wow”-faktoren Egg Royale bringer med seg.

Du kan skaffe det her: Egg Royale-påskeegg

3. Babor’s påskeegg

Babor’s populære påskeegg kan trygt beskrives som det perfekte påskeegget til henne.

Egget innheholder en14-dagers kur, som er perfekt for å vekke huden etter vinterstress. Et ekte våregg i rosens tegn, fylt med 14 ampuller, hvorav 3 eksklusive Grand Cru ampuller basert på roseekstrakt. 

Du kan skaffe det her: Babor’s populære påskeegg

4. Den lille sjokoladefabrikkens luksusegg 2024

Dette egget er den ultimate gaven til noen du bryr deg om, eller for å dele med familien og venner. Alt fra sjokoladen til kakaobønnene er nøye plukket ut for å garantere topp kvalitet og smak. De har tenkt på alt; det er akkurat passe søtt og smakfullt.

Det er stappet med noen av de diggeste sjokoladene og konfektene du kan tenke deg. Vi snakker salt karamell, nougat med karamelliserte mandler, flytende karamell, bringebær cheesecake – og lista bare fortsetter.

Du kan skaffe det her: Den lille sjokoladefabrikkens luksusegg

5. Toblerone-påskeegg

Toblerone-paskeegg

Glem de vanlige påskeeggene, hva med et som er litt mer… Toblerone? Ja, du hørte riktig. Dette er ikke bare et hvilket som helst sjokoladeegg, men et fylt med den gode gamle Toblerone-sjokoladen vi alle elsker, med honning og mandelnougat. Og det beste? Inni finner du seks mini Toblerone-biter, som bare venter på at du skal sette tennene inn i de. Alt dette kommer selvsagt i en kjent trekantet boks.

Dette sjokoladeegget er ren påskeglede og en smakfull opplevelse som garantert vil få smaksløkene til å hoppe av fryd. Tenk å gi bort noe sånt til noen spesiell, eller kanskje gjemme det ute i hagen for den ultimate påskeeggjakten?

Dette er jo noe som passer perfekt for henne – en liten luksus i hverdagen, et påskeegg som er like mye en fryd for øyet som for ganen.

Du kan skaffe det her: Toblerone-paskeegg

6. Rituals – The Ritual of Sakura

Har du vurdert å gi bort noe annet enn sjokolade til påsken?

Rituals har et påskeegg som er litt utenom det vanlige. Det er fylt med noen kroppspleieprodukter som lukter nydelig av kirsebærblomst, og så er det en håndkrem, dusjgel og en hår- og kroppsmist med.

Dette kan utvilsomt være en fin liten påskegave til en venninne du setter pris på, kanskje som en liten takk for at hun alltid er der. Det er litt mer personlig enn sjokolade, og det varer lengre også.

Du kan skaffe det her: Rituals – The Ritual of Sakura

7. Lakrids by Bülow Egg

På bildene:
1. Lakrids by Bülow Egg – Crunchy Toffee
2. Lakrids by Bülow Egg – Crispy Caramel 

Er hun glad i lakris, og kanskje spesielt kombinasjonen lakris og sjokolade? Da kan et påskeegg fra Lakrids by Bulow være et godt tips.

Hvert egg er på hele 450 gram. Cruncy Toffee består av en deilig myk melkesjokolade, fransk smør og krem med biter av sprø karamell, og en kjerne av salt lakris, mens Crispy Caramel har et vakkert, flekkete, lysebrunt skall, og under skjuler det seg deilig dulche-sjokolade blandet med rålakrispulver og en kjerne av myk lakris.

8. Baileys Strawberries & Cream-sjokoladeegg

Baileys Strawberries & Cream-påskeegg

Dette luksuriøse, store sjokoladeegget vil garantert få henne til å føle seg bortskjemt.

Baileys-egget i hvit sjokolade har herlig, frisk smak av jordbær, og i pakken skjuler det seg også melkesjokoladehjerter fylt med Baileys-krem.

Du kan skaffe det her: Baileys Strawberries & Cream-sjokoladeegg

9. Summerbird Silveregg Grande

Summerbird-Silveregg-Grande

Husker du det superpopulære påskeegget alle snakket om sist påske? Nå har det kommet en ny versjon for 2024! I fjor gikk det unna som varmt hvetebrød, så hvis du vil sikre deg ett, er det best å handle raskt 🥳

Summerbirds påskeegg har skiftet design hvert år siden 2004, og er for mange et samleobjekt. Første gang de kom ut, var det med et design inspirert av de fancy Fabergé-eggene. Men nå, 20 år senere, er det naturen, ingrediensene, og dyrelivet som står for inspirasjonen.

Dette året feirer de med et spesielt jubileumsegg, inspirert av de nydelige mønstrene på sommerfuglvinger. Snakk om detaljer!

Og la oss ikke glemme innholdet! Her skjuler det seg hele 500 gram med godsaker.

Dette egget er perfekt for deg eller en spesiell dame i livet ditt. Det er ikke bare en søt overraskelse, men også et vakkert stykke kunst å beholde. Men ikke vent for lenge da, disse blir fort utsolgt.

Du kan skaffe det her: Summerbird Silveregg Grande

10. MakeupMekka Påskeegg

I år er MakeUpMekkas påskeegg tilbake og stappfullt av limited edition skjønnhetsprodukter i lekre vårfarger, pluss noen av deres besteselgere.

Det hele til en verdi av 1252 kr! Dette er en kjempefin mulighet til å skjemme bort deg selv eller gi en fantastisk gave til noen du er glad i. Det gir det lille ekstra til påskefeiringen, helt klart!

Du kan skaffe det her: MakeupMekka Påskeegg

11. Noble Egg-påskeegg

Noble-Egg-paskeegg

Noble Egger ikke bare et påskeegg, men et lite kunstverk som faktisk kan stå av seg selv, takket være en smart, flat bunn. Det er fylt med 400 gram deilig smågodt og passer perfekt for voksne som fortsatt er glad i en søt overraskelse.

Det er ofte litt av en utfordring å finne det perfekte påskeegget for oss som har passert barnealderen, ikke sant? Noble Egg er som skapt for å løse det dilemmaet. Og vet du hva? Det minner litt om det berømte Columbi-egget – du vet, trikset med å få et egg til å stå på høykant. Bare at her trenger du ikke å knuse egget for å få det til; det er designet for å stå stødig.

Dette elegante påskeegget kommer i tre forskjellige farger (rosa, grønn, og gul) og har et lekkert preget mønster. Selv om fargene varierer, er innholdet det samme i alle sammen. Og det beste av alt? Du kan bruke dette vakre metall-egget om igjen – enten til neste års godteri eller som en stilig dekorasjon.

Dette egget er rett og slett perfekt for å gi litt ekstra luksus til påskejakten, eller som en fin oppmerksomhet til en venninne, søster eller mor som fortjener litt ekstra kos i påsken.

Du kan skaffe det her: Noble Egg-påskeegg

12. Fabergé påskeegg

Har du hørt historien om de utrolige Fabergé-eggene som den russiske tsaren fikk laget på 1800-tallet? De er så sjeldne og verdifulle nå at de koster skjorta – vi snakker flere hundre millioner! Tenk på all sjokoladen du kunne fått for den summen, da!

Men, hvis du, som meg, digger både fine ting og sjokolade, så må du sjekke ut dette tipset: Det storslåtte Fabergé-inspirerte påskeegget! Dette herlige egget er stappfullt med 750 gram av de beste sjokoladene – tenk karamell med melkesjokolade, praliner og små sjokoladeegg. Desginet er heller ingenting å kimse av. Det er pyntet med gyllent relieff som får det til å skinne som et ekte Fabergé-egg!

Egget kommer i tre forskjellige farger, men det spiller ingen rolle hvilken farge du får, for innholdet er like himmelsk uansett. Og vet du hva det beste er? Det vakre metall-egget kan du bruke igjen og igjen.

Dette er den perfekte påskeoverraskelsen for deg selv eller en annen sjokoladeelskende dame i livet ditt. Det gir en luksuriøs vri på påskeegget, og hvem vil vel ikke ha det?

Du kan skaffe det her: Fabergé påskeegg

13. Baileys Salted Caramel-sjokoladeegg

Baileys Salted Caramel-påskeegg

Vet du om noen som rett og slett elsker Baileys? Da har jeg funnet den perfekte påskeoverraskelsen: Baileys Salted Caramel-sjokoladeegg. Dette er ikke noe vanlig sjokoladeegg. Det er stort, håndpyntet, og smaker himmelsk av Baileys og salt karamell.

Det er jo en kjent sak at alle gode ting er tre, og dette egget er det ultimate beviset. Du får den myke smaken av likør, blandet med toppkvalitets sjokolade og den perfekte mengden salt karamell. Det er rett og slett umulig å ikke bli forelsket i denne kombinasjonen!

Og for å gjøre det hele enda mer uimotståelig, følger det med fem deilige sjokoladetrøfler i pakken.

Enten du vil overraske en spesiell dame med et luksuriøst påskeegg, eller bare vise litt ekstra kjærlighet, er Baileys-egget definitivt en sikker vinner. Egentlig perfekt for enhver anledning når du tenker etter!

Du kan skaffe det her: Baileys Salted Caramel-sjokoladeegg

14. Kinderegg Maxi XXL

Er du på jakt etter den perfekte påskegaven til en dame som elsker sjokolade og overraskelser? Da vil vi anbefale Kinderegg Maxi! Dette er er en stor variant av Kinderegg som veier hele 150 gram.

Kinderegg er allerede en favoritt blant sjokoladeelskere, men med Kinderegg Maxi får du enda mer sjokolade og en enda større overraskelse. Egget er nesten åtte ganger større enn det vanlige Kinderegget, så dette er virkelig en sjokoladeopplevelse i særklasse!

Du kan skaffe det her: Kinderegg Maxi

15. Små sjokoladeegg i eggekartong

Denne søte eggekartogen er et flott alternativ til det mer tradisjonelle påskeegget.

Eggekartogen er fylt av deilige sjokoladeegg som er like fine til påskebuffeten som til påskeharens eggejakt. Dette blir garantert en hit!

Du kan skaffe det her: Små sjokoladeegg i eggekartong

16. Maltesers påskeegg

Maltesers påskeegg

Dette sjokoladeegget er bare perfekt for å sprite opp påskefeiringen. Det er ikke bare et blikkfang, men smaken vil også få smaksløkene til å juble.

Enten du tenker å overraske en du er glad i med en skikkelig godbit, eller du vil skape litt ekstra spenning med en påskeeggjakt i hagen, er dette egget midt i blinken.

Det er jo alltid hyggelig å kunne gi noe som virkelig blir satt pris på, og jeg kan garantere at et påskeegg fra Maltesers vil falle i smak. Perfekt for å gjøre påsken litt ekstra spesiell for henne eller noen andre du bryr deg om!

Du kan skaffe det her: Maltesers påskeegg

17. Lasse Åberg Påskeegg

Lasse Aberg Påskeegg

Hvem har sagt at voksne ikke kan kose seg med en god, gammeldags eggejakt? Dette stilige metallegget med Lasse Åberg-motiv – er som skapt for voksne som fortsatt er unge til sinns. I tillegg er det fylt med hele 300 gram med deilig sjokoladeegg, både mørk sjokolade og melkesjokolade med hasselnøttkrem.

Det er jo litt av en tradisjon å nyte egg og godteri i påsken, men ofte ender vi voksne opp med kun det vanlige egget til påskelunsjen og går glipp av det morsomme godteriegget. Men hvorfor skulle vi det? Dette Lasse Åberg-påskeegget er perfekt for å bringe litt av den barnslige gleden og spenningen tilbake til påsken, også for oss voksne.

Du kan skaffe det her: Lasse Åberg Påskeegg.

18. Mars Celebrations påskeegg

Mars Celebrations påskeegget er et påskeegg av ren melkesjokolade, med intet mindre enn åtte ulike, deilige sjokoladebiter inni: Mars, Twix, Snickers, Bounty, Galaxy, Milkyway, Maltesers, og Milkyway Caramel.

Det er en ideell gave for de du holder kjær, eller som en skjult skatt i hagen for å gjøre påskeeggjakten ekstra spennende. Tenk deg spenningen og overraskelsen når noen finner dette egget, fylt til randen med alle de kjente sjokoladefavorittene.

Det er en fantastisk måte å legge til litt ekstra kjærlighet og omtanke i påskefeiringen, spesielt for henne som fortjener det lille ekstra.

Du kan skaffe det her: Mars Celebrations påskeegg

19. Loveboxxx – Sexy Surprise Egg

Dette egget er fylt med pirrende overraskelser, og passer fint å gi bort til kjæresten som et litt annerledes påskeegg.

Inni egget skjuler det seg hele 14 forskjellige leketøy og tilbehør for en het påskeferie. 

Du kan skaffe det her: Loveboxxx – Sexy Surprise Egg

Dersom du ønsker å sjekke ut generelle gavetips, kan du besøke vår hovedside om gavetips.