Morsdagsgave – 16 flotte gavetips til din mor

Er du på utkikk etter en morsdagsgave, men er litt usikker på hva du skal kjøpe? Da kan vi hjelpe deg. På denne siden har vi samlet flere flotte gavetips, i flere forskjellige kategorier.

Se også: Tekst til morsdagskort

Tips 2! Er du ute i siste liten, og har lite lyst til å stresse rundt i butikker på utkikk etter den perfekte gave?
Da finner du kanskje noe smart her6 smarte gavetips til deg som er ute i siste liten.

Forslag til morsdagsgave:

1. Opplevelsesgave

Hva med å gi bort en opplevelse i morsdagsgave? Du kan for eksempel gi bort billetter til teater / kino / konsert.

Ellers kan det være morsomt med gavekort på et kurs i noe han/hun er interessert i, f.eks. fotografering eller matlaging.

Kitchen Safe tilbyr også mange artige og spennende opplevelser som kan passe til mor. Her er noen forslag til opplevelser vi tror kan passe (Trykk på linken for mer informasjon):

2. Morsom gave

vinglass objektivkrus

kitchensafe vasketofler

1. Gigantisk Vinglass – 2. Objektivkruset– 3. Kitchen Safe – 4. Rengjøringstøfler

Å gi bort en humoristisk morsdagsgave kan også være en god idé. Det finnes mye forskjellig artig å velge blant, og på bildene over gir vi deg fire gode forslag. Klikk på bildene for mer informasjon om produktene.

Dersom du ønsker flere forslag, kan du kikke på følgende side: 40 morsomme gaver som får frem latteren.

3. Treningsutstyr

treningssinglet treningsbh

treningsbukse

På bildet: Kari Traa singlet, 2. Hummel trenings-BH, 3. fitbit charge 2, 4. Nike treningsbukse

Dersom hun er glad i å trene, kan kanskje treningsutstyr være en flott gave å gi. Hva med å gi bort en sprek sports-singlet, sports-BH, en kul trenings-tights eller en pulsklokke?

Tips! På denne siden får du 7 flotte forslag til gaver til den treningsglade.

4. Smykker / armbåndsur

1. Armbånd 19 cm m/zirkonia – 2. Gullanheng m/perle/0,01CT WSI – 3. Gullanheng 0,02CT WSI

De fleste kvinner elsker smykker! For eksempel er et halskjede, ring, armbånd eller en brosje en flott gave til mamma.På bildene over viser vi fire fine smykker som kan passe til morsdagen. Trykk på bildene eller linken for mer informasjon. Dersom du ønsker flere tips, kan du kikke på denne siden – 9 flotte smykker som passer til mor.

Tips! Dersom du ønsker å handle smykker på nett, finner du mange gode tilbud på Gullmagasinet.noDe har gratis gravering, rask levering og gratis frakt dersom du handler over 1000 kr.

5. Velværegave

På bildet: Eksempler på velværegaver: 1. Snug Rug, teppe med armer
2. Elektrisk varmepledd
3. Tøfler - Cozy Slippers4. – Ugg Australia Tøfler

Din mor fortjener garantert litt velvære i hverdagen. Eksempler på slike gaver kan en fin ansiktskrem, håndkrem eller fotkrem.
Ellers kan varme tøfler eller varmeteppe være kjekt å ha på kalde vinterdager. Vi vil anbefale tøflene Cozy Slippers, som du kan se på bildet over. Disse smarte tøflene vil holde seg gode og varme i opptil 2 timer etter bare 90 sekunder i mikrobølgeovnen. Les mer om tøflene og kjøp dem her.

Hun vil sikkert også sette pris på gavekort på spa, massasje, aromaterapi-time eller hud/fotpleie.

Tips! Truestory tilbyr flere velværebehandlinger du kan bestille på nettet, som for eksempel en Beauty spapakke hos WellMed.

6. Abonnement på ukeblad

Et abonnement på ukeblad er en flott morsdagsgave, og vil garantert bringe mye leseglede i lang tid fremover. Et abonnement kan du for eksempel kjøpe på bladkongen.no, de har også muligheten til å gi det bort som gave. Se utvalget deres av magasiner på denne siden.

For å hjelpe deg litt på vei har vi valgt ut noen blader som vi synes kan passe godt. Trykk på linken for mer informasjon om bladet og hvordan man bestiller.

HjemmetFamilienNorsk UkebladIllustrert VitenskapAllersSe og HørTarakkForeldre og barn StellaShapeUpKreativ Strikk

7. Klær eller sko

Nye klær eller sko kan være en flott morsdagsgave. Hvis du synes det er vanskelig å vite hvilken stil eller størrelse du skal velge, kan det være lurt med et gavekort på klesbutikk eller skobutikk.
Et annet alternativ kan være å kjøpe noe fint tilbehør, som for eksempel skjerf, sjal, lue og votter.

TIPS! Dersom hun er glad i å være ute eller driver med vintersport, kommer alltid ullundertøy godt med. Sjekk gjerne ut Pierre Robert sin nettbutikk, de har mange flotte, rimelige og praktiske ullklær for kvinner. Her finner du også mye annet fint undertøy. Besøk nettbutikken deres her.

TIPS 2! Dersom du liker å handle på nett, kan du finne mye fint på stylepit.no. De har 30 dagers returrett, og fri frakt på alle ordre over 699 kr. Enklere blir det jo ikke! Det er også mye fint å finne på lindex.no.

8. Fotogave

På bildene: 1. Årskalender med personlige bilder – 2. Kopp med personlige bilde – 3. Mobildeksel med personlig bilde – 4. Musematte med bilde

Ram inn et bilde av et fint minne dere deler sammen, eller lag et fotoalbum / fotobok med fine bilder fra tiden dere har hatt sammen.

En årskalender med personlige bilder kan også være en koselig morsdagsgave.

Tips: Hos cewe.no finner du mange gode tilbud på flotte fotoprodukter, som fotobøkerårskalendre, mobildeksler og musematter med personlig bilde og mye mer. Sjekk ut siden deres her.

9. Koffert / Ryggsekk

På bildene: 1. Håndveske – 2. Samsonite koffert

En koffert eller ryggsekk er en flott gave til en reiseglad / turglad datter. På bildene over ser du flotte eksempler – trykk på linkene eller bildene dersom du ønsker mer informasjon om produktene.

Tips! Dersom du ønsker å handle på nettet, har de mange flotte kofferter og vesker hos Morris.no De har fri frakt og retur, og det liker vi! Se utvalget deres her.

10. Selvskrevet dikt

Et selvskrevet dikt er en flott gave til mamma. Dette er en koselig gave fra hjertet, som garantert blir satt pris på. Eksempelvis kan du skrive ut et dikt og ramme det inn, kanskje sammen med et bilde av dere to?

Tips: På denne siden finner du mange fine dikt til mor.

11. Parfyme

1. Maitresse EdP – 2. Classique EdT – 3. Cinema EdP – 4. Jimmy Choo EdT

En parfyme er en fin morsdagsgave. Forhør deg gjerne om hva slags dufter hun liker. Kanskje har hun har noen favoritter som brukes mye?

På bildene over gir vi deg fire gode forslag som kan passe som gave til mamma. Dersom du trenger noen flere gode tips, kan du lese denne artikkelen: 7 flotte parfymer for modne kvinner.

12. Reisegave

Et godt alternativ kan være å gi bort et weekendopphold i en storby, opphold på er spa-hotell, eller en tur med hurtigruta.

Tips! Truestory tilbyr en rekke reisegaver spekket med opplevelser, hva med for eksempel å gi bort et Gourmet opphold på Lysebuet romantisk opphold på Sundvolden eller et luksus spaopphold på The Thief?

13. En god bok

Hva med å gi bort en god bok i gave til mamma? Her er mulighetene nesten uendelige. Du kan gi bort alt fra en skjønnlitterær klassiker til sakprosa. Tenk litt på hva hun er interessert i.
Eller hva med å gi bort et lesebrett til den leseglade?

Eventuelt kan du gi bort et abonnement på et blad / avis eller en bokklubb.
Husk byttelapp!

Tips: Hos Tanum finner du mange gode tilbud på bøker, og bøkene deres er ofte billigere enn i butikk.

14. Spisbare eller drikkbare gaver

Eksempler på dette kan være en god vin/øl/likør, spekeskinke, god kaffe eller konfekt.

Et annet alternativ er å gi bort et abonnement på en matkasse. Du kan for eksempel sjekke ut Nettmat.no for et godt tilbud!

 

15. Kjøkkenmaskin

På bildet: 1. Sansaire Sous Vide-Maskin – 2. Popkornmaskin Cinema Style – 3. Sushi Bazooka – 4. Pizzastein av lava fra Etna

En kjøkkenmaskin er en flott gave til mor. Artige valg kan være en iskremmaskin, popcornmaskin, blender eller kaffemaskin. På bildene over har vi fire artige forslag som vi tror kan passe, klikk gjerne på linkene eller bildene for mer informasjon.

16. Musikk/film

Den musikkinteresserte vil garantert sette pris på et gavekort på Spotify/Itunes/Wimp eller lignende. Dette kan også være en flott morsdagsgave til mamma.
Eller hva med et gavekort på Netflix/Viaplay eller lignende for den filminteresserte?

Gave etter interesse

Det er alltid lurt å tenke på hva mottakeren er interessert i når man skal kjøpe gave. Her hjelper vi deg litt på vei ved å gi deg en rekke gavetips sortert på interesse. Velg interesse fra listen nedenfor, og du vil få se masse gode gavetips. Klikk på linkene for å se masse gode gavetips:

Har du flere tips til morsdagsgaver? Tips oss gjerne ved å bruke kommentarfeltet nedenfor.

Se også: Tekst til morsdagskort

 

Tips! Er du ute i siste liten, og har lite lyst til å stresse rundt i butikker på utkikk etter den perfekte gave?
Da finner du kanskje noe smart her6 smarte gavetips til deg som er ute i siste liten.

Tilbake til hovedsiden.