Hjem » Om GodeGavetips / Kontakt

Om GodeGavetips / Kontakt

Velkommen til GodeGavetips.com

Vi på GodeGavetips.com ønsker å hjelpe deg med å finne akkurat den rette gaven.

GodeGavetips.com er laget for å hjelpe alle som synes det er vanskelig å finne den riktige gaven.

Vi vet at det å finne julegaver og bursdagsgaver ofte er et problem for mange. I verste fall kan man bli sittende i timesvis og søke etter akkurat det riktige gaven.

Vårt mål er du at skal slippe å bruke så lang tid på dette. Ved kun å tilbringe en kort stund på vår side, skal du enkelt kunne finne den perfekte gave til akkurat din mottaker.

Bak denne siden er et lite team av unge mennesker som elsker gaver! Sammen kaller vi oss for eksperter i det å finne gode gaver. Det beste vi vet er å gjøre mottakerene glade!

Den følelsen man får når man virkelig har truffet blink med gaven til de vi er glad i er virkelig helt spesiell. Denne følelsen ønsker vi at også dere skal få. Dette er grunnen til at vi har laget denne gaveguiden.

Vi håper også at du kan bruke denne siden til å få inspirasjon til gaver som du ønsker deg selv. I stedet for å ønske deg det samme, “kjedelige” hvert år, så kan du bruke vår gaveguide til å få inspirasjon til nye og mer spennende ønsker!

Det er svært viktig for oss at gavene vi presenterer på denne siden er av god standard, og vi bruker mye tid på å finne frem de beste tipsene. For å finansiere utgifitene vi har i forbindelse med dette, vil du derfor finne lenker på denne siden som vi får en liten provisjon fra.

Tusen takk for at du besøker akkurat vår gaveguide!

Kontakt

Dersom du har spørsmål eller tilbakemeldinger, ønsker vi gjerne at du tar kontakt med oss.

Fyll ut skjemaet nedenfor, så tar vi kontakt med deg så snart vi kan!

Du kan også følge oss på Facebook og instagram.