Hjem » Gave til barn » Påskeegg til barn – 19 påskeegg barna vil elske!

Påskeegg til barn – 19 påskeegg barna vil elske!

Ser du etter et påskeegg til et barn?

For mange barn (og voksne!) er påskeegget påskens definitive høydepunkt! Det knytter seg alltid stor spenning til når påskeharen vil dukke opp.

Men hva slags påskeegg er egentlig de beste? Er det påskeegget du lager selv, eller foretrekker du påskeegg som er er ferdig fylt opp? Eller sier du kanskje ja takk, begge deler?

På denne siden tar vi et dypdykk i det store utvalget av påskeegg som finnes på markedet akkurat nå.

Vi tar hovedsakelig utgangspunkt i påskeegg som er ferdig oppfylte, da vi synes dette er et svært lettvint og tidssparende alternativ. Så fortsett gjerne å lese for en oversikt over de aller beste ferdigfylte eggene!

Redaktørens merknad: Denne artikkelen er oppdatert 4. mars 2024 med nye beskrivelser av årets aller beste påskeegg.

1. Den lille sjokoladefabrikkens luksusegg 2024

Vårt første tips er dette herlige, barnevennlige påskeegget fra den lille sjokoladefabrikken!

Egget inneholder deres aller beste påskesjokolader og konfektbiter som salt karamell, nougat med karamelliserte mandler, flytende karamell, bringebær cheesecake og mange, mange flere!

Du kan skaffe det her: Den lille sjokoladefabrikkens luksusegg

2. Kinderegg Maxi

Et annet artig alternativ er å gi bort et kinderegg i stor størrelse!

Egget veier hele 150 gram, og passer perfekt som en påskegave til et godterielskende barn!

Du kan skaffe det her: Kinderegg Maxi

3. Påskehus

Påskeegg trenger ikke nødvendigvis være eggeformet!

Denne artige varianten er formet som et hus, og er rett og slett perfekt å gi bort i gave til et barn du er glad i !

Huset inneholder diverse søtsaker som S-merker, påskeharer, Double Dip og sjokoladepenger.

Du kan skaffe det her: Påskehus

4. Noble Egg-påskeegg

Velger du å gi bort dette påskeegget, så vil barnet garantert få påskens flotteste egg.

Det stilrene påskeegget Noble Egg er fylt med 400 gram smågodt og kommer garantert til å få munnen deres til å løpe i vann.

Det flotte påskegget er laget i metall, og kan derfor trygt gjenbrukes år etter år.

Du kan skaffe det her: Noble Egg-påskeegg

5. Egg-stravaganza påskeegg

Egg-stravaganza påskeegg

Møt påskens store høydepunkt – et påskeegg som virkelig løfter godterijakten flere hakk. Tenk deg et egg stappfullt av alt det beste godteriet, som Snickers, KitKat, og selvfølgelig, Påskeskum, for å nevne noen.

Dette påskeegget byr på en eksplosjon av smak med alt fra sjokolade til fruktige godbiter og kremete nougatk, og kommer garantert til å være en hit blant de fleste godteri-elskende barn.

Du kan skaffe det her: Egg-stravaganza påskeegg

6. Smarties Dinosaur påskeegg

Dette påskeegget er virkelig en fin gave til barna!

Dette unike egget er inspirert av dinosaurer og gir en søt vri på fortiden med sitt dinosauregg-design i fineste melkesjokolade.

Egget er perfekt for alle som elsker en god sjokoladeopplevelse med et morsomt preg. Det er ikke bare godt å spise, men også et flott blikkfang og en super gaveidé.

Og hvorfor ikke gjøre det til en del av påskeegg-jakten? Dette er en sikker vinner for å gjøre påsken ekstra spennende!

Du kan skaffe det her: Smarties Dinosaur påskeegg

7. Fabergé påskeegg

Fabergé påskeegg

Dette store og nydelige påskeegget er i Fabergé-stil, og er fylt med hele 750 gram deilige sjokoladeegg og konfekt. 

Det detaljerte metallegget vil garantert falle i smak.

Påskeegget finnes i flere flotte mønstre og selges usortert.

Du kan skaffe det her: Fabergé påskeegg

8. Små sjokoladeegg i eggekartong

Denne søte eggekartogen er et flott alternativ til det mer tradisjonelle påskeegget.

Eggekartogen er fylt av deilige sjokoladeegg som er like fine til påskebuffeten som til påskeharens eggejakt. Dette blir garantert en hit hos barna!

Du kan skaffe det her: Små sjokoladeegg i eggekartong.

9. Tony’s Chocolonely melkesjokolade med karamell og havsalt påskeegg

Påsken blir ekstra spesiell med dette store påskeegget fra Tony’s Chocolonely, som blander det søte med det salte for en uimotståelig smakskombinasjon.

Med en base av melkesjokolade krydret med karamell og havsalt, og fem miniegg i varierte, spennende smaker, lover dette egget en fest av smaker.

Det er en perfekt blanding for de som elsker både det søte og det salte, og gjør seg utmerket både som en gave og for en morsom påskeeggjakt. En sikker vinner for å spre glede denne påsken!

Du kan skaffe det her: Tony’s Chocolonely melkesjokolade med karamell og havsalt påskeegg

10. STORT Melkesjokoladeegg Fylt med Smarties

Dette egget passer perfekt til et barn som er glad i sjokolade og som elsker å jakte på påskeegg.

Med en vekt på 119 gram er det akkurat passe stort til å glede de små, samtidig som det gir en god dose med deilig sjokoladesmak.

Smarties er ikke bare deilige, men de kommer også i alle slags fine farger som gjør påskeegget ekstra spennende og morsomt å åpne.

Du kan skaffe det her: Melkesjokoladeegg Fylt med Smarties

11. Morris Mega påskeegg

Morris Mega påskeegg

Gjør påskefeiringen ekstra spennende med Morris-påskeegget – et kjempestort tinnegg som kommer stappfullt av søtsaker alle i familien vil elske.

Med hele 800 gram med alt fra Plopp til påskeskum, er det klart for en skikkelig godterifest. Tinnegget er ikke bare praktisk fordi det holder godteriet, men det er også gjenbrukbart år etter år. Dette egget er ikke bare en hit for barna med sin varierte innhold, men også et blikkfang som løfter hele påskefeiringen.

Du kan skaffe det her: Morris Mega påskeegg.

12. Lasse Åberg Påskeegg

Dette kule påskeegget fra Lasse Åberg er perfekt for både voksne og barn! Det er et metall-egg fylt med 300 gram nydelige sjokoladeegg, både mørk og melkesjokolade, med hasselnøttkrem inni. Åberg er jo kjent for sine morsomme tegninger, inkludert påsketemaer, så dette egget er ikke bare godt, men også gøy å se på.

Det passer ekstra godt for barn fordi det kombinerer sjokolade (som alle barn elsker) med kunstneriske og morsomme motiver som gjør påsken litt mer spennende. Dessuten, det at egget er i metall betyr at det kan brukes om igjen – perfekt for små skattejakter eller som en varig påskedekorasjon. Og hvem vet, kanskje det også inspirerer til litt kreativ lek eller kunstnerisk utfoldelse?

Du kan skaffe det her: Lasse Åberg Påskeegg.

13. Cadbury Mini Eggs-påskeegg

Krydre påsken med litt britisk vibe! Dette Cadbury-sjokoladeegget med melkesjokolade og knallgode miniegg er en sikker vinner. Perfekt for å glede en sjokoladefan du holder kjær.

Egget er ikke bare en fryd for øyet, men også for smaksløkene, og gjør påsken ekstra spesiell. Det er ideelt å gi bort til noen du er glad i eller gjemme det for en spennende påskeeggjakt.

Du kan skaffe det her: Cadbury Mini Eggs-påskeegg

14. Jentene på Tunets påskeegg

Dette påskeegget fra Jentene på Tunet er fylt med utvalgte biter til påskekosen.
Påskeegget inneholder et variert utvalg av friske, syrlige, fløyelsmyke og knasende gode biter med Sjokoladefryd.

Du kan skaffe det her: Jentene på Tunets påskeegg

15. Olasekken

olasekken

Det er jo ingen grunn til å ta til takke med et lite egg, når man kan kjøpe en hel sekk!

Forestill deg en klassisk sekk prydet med det norske flagget, et tradisjonelt sitteunderlag for de kalde påsketurene, og en blanding av de mest norske snackfavorittene for påskekos, med et lite snev av internasjonale godbiter.

De har til og med invitert litt svensk godis inn i varmen, som Daim og Gott & Blandat, men det stopper ikke der. Norske klassikere som Stratos, den friske Asina appelsinbrusen, Kvikk Lunsj, og Smash! (ja, Smash er faktisk en norsk oppfinnelse) er også med. Og selvsagt, det er plenty med melkesjokolade og andre søtsaker i det fylte påskeegget. Dette er pakken som sørger for at turen ut blir alt annet enn sur.

For barna er dette rene drømmen! Å dykke ned i sekken for å finne alle disse godbitene gjør enhver påsketur til et eventyr. Og det er jo perfekt for en liten snackpause mens man nyter vårsola. Dette er påske på ekte norsk vis, det!

Du kan skaffe den her: Olasekken

16. Egg Royale-påskeegg

Inni dette metall-egget finner du 1,3 kg med alle slags godterier. Seige karameller, Dumle, Plopp, Marianne, og Twix – det er noe for enhver.

Egg Royale er pakket inn med cellofan og en fin sløyfe, og ser rett og slett superlekkert ut. Stil det gjerne ut som en godteribuffet, eller gi det bort til noen som digger godteri.

Egget passer også perfekt for barna, for tenk så gøy å dykke ned i et sånt gigantegg fullt av godteri! En skikkelig hit for en hver godteriglad kid.

Du kan skaffe det her: Egg Royale-påskeegg

17. Personlig påskesjokolade med eget bilde

Sjekk dette påskeegget da! Ikke noe kjedelig greier, men et skikkelig personlig ett, laget av skikkelig god melkesjokolade og toppet med glatt marsipan.

Det kule er at du kan få trykket et eget bilde på sjokoladen. Last opp bildet du vil ha, så fikser de resten.

Tenk så stas for ungene å få et sjokoladeegg med et morsomt bilde av seg selv eller noe de er glad i. En superkoselig gave å gi bort i påsken, eller å kose seg med sammen når all påskematen er spist opp.

Du kan skaffe det her: Personlig påskesjokolade med eget bilde

18. Egg Copenhagen påskeegg

Dette halve påskeegget er ikke bare stappfullt av godteri, men det ser også helt topp ut. Med hele 650 gram av det beste påskesnopet, som sjokolade, seige karameller, og klassikere som Dumle og Twix, er dette tingen å ha framme på påskebordet.

Om du er en påskeoptimist eller litt mer skeptisk, så vil dette egget gjøre susen. Det er pakket inn i cellofan og har en fin sløyfe på, så det passer perfekt som en gave også. Og for kidsa? Tenk så gøy å se et så stort egg fullt av favorittsnopet deres! Det blir en skikkelig eggstra god påske med dette, det kan jeg love deg!

Du kan skaffe det her: Egg Copenhagen påskeegg

Zuru Smashers Overraskelsesegg – Mega Jurassic Light-Up Dino

Dersom du skal gi bort et påskeegg som inneholder noe helt annet enn påskegodteri, så kan dette morsomme egget være et artig alternativ.

Dette egget er ikke som noe annet – det er fylt til randen med 25 kule overraskelser. Det er bare å knuse seg gjennom egget for å starte moroa. Inni venter det en skikkelig gravefest med sand som bytter farge, og slim som er klissete nok til at selv de voksne kan finne på å bli litt barnslige. Og vet du hva mer? Egget har lys- og lydeffekter som virkelig setter prikken over i-en.

Det er to forskjellige dinosaurtyper barna kan samle på, så det er spennende å se om de finner en T-rex eller en spinosaurus. Og etter at de har gravd fram alle delene, kan de sette sammen sin egen dino som lyser opp og brøler. Dette egget er en skikkelig hit for barna som er gira på dinosaurer – det er som en skattejakt og byggesett i ett, med ekstra mye action!

Du kan skaffe det her: Zuru Smashers Overraskelsesegg – Mega Jurassic Light-Up Dino